Tegenwoordig spelen miljoenen bingoliefhebbers dagelijks een spelletje mee op het internet. Er zijn namelijk tal van online bingosites beschikbaar en het spel begint ook steeds populairder te worden in de online casino’s. Het leuke aan online bingo is dat de minimale inzet heel laag is, de spanning duidelijk voelbaar en de prijzen prachtig zijn. Daarnaast kan jij bij veel bingosites ook na inschrijving gratis speeltegoed cadeau krijgen, bijvoorbeeld 5 euro aan bingokaarten. Hiervoor hoef je dus geen cent neer te leggen. Bekijk hieronder nog enkele handige tips voor het spelen van online bingo.

Blijf opletten

Online bingo vergt ook nog enige concentratie, aangezien je wel goed in de gaten moet houden welke getallen er gedraaid worden. Dit is slechts bij enkele aanbieders het geval, want meestal worden alle getallen automatisch van jouw bingokaart weggestreept. Dit kan je overigens ook wel vaak zelf instellen.

Koop meer dan één bingokaart

Stel jij neemt plaats in een bingokamer met twintig tegenspelers, dan is de kans dat je wint niet heel groot. Gelukkig kan je daar nog wel iets aan doen, bijvoorbeeld door meerdere bingokaarten te kopen. Bij de bingosites kan je meestal maximaal tien of zelfs twintig bingokaarten per speelronde kopen. Je winstkans neemt dan drastisch toe, aangezien niet veel spelers zo spelen. Gaat het toch mis, blijf rustig en logisch nadenken. En vergeet niet om het automatisch wegstrepen te activeren, want meerdere bingokaarten bijhouden kan best pittig zijn.

Chatten met andere spelers

Bingo is en blijft een soort van gezelschapsspel. Bij online bingo zitten alle spelers achter hun eigen computer of op een smartphone. Je kan dan ook chatten met elkaar en op die manier andere liefhebbers van het kansspel leren kennen. Het is gewoon gezellig, dus vergeet het chatten zeker niet.

Welkomstbonussen

Vrijwel alle bingosites bieden nieuwe spelers een welkomstbonus aan. Het kan gaan om een gratis speeltegoed of een flinke stortingsbonus op de eerste storting. Je kan jezelf aanmelden bij meerdere bingosites om op die manier alle bonussen te verkrijgen.