Online bingo kan jij tegenwoordig in het casino spelen, maar ook bij de unieke aanbieders. De bingoaanbieder Jogo Bingo is momenteel erg populair en komt voornamelijk omdat Nederlandse spelers er met open armen worden verwelkomt. Je kan gratis bingo oefenen zonder account of voor echte geldprijzen spelen. Nieuwe spelers worden in de watten gelegd met een prachtige welkomstbonus. Bekijk hieronder waarom Jogo Bingo een aanrader is:

Eenvoudig geld storten bij Jogo Bingo

Jogo Bingo biedt de spelers de kans om echte geldbedragen te winnen door online bingo te spelen. Je moet dan wel over voldoende speeltegoed beschikken, maar gelukkig kan je op veel verschillende manieren een betaling doen. Het storten van een geldbedrag kan vanaf tien euro. Je kan storten met iDeal, creditcard of een Paysafecard. Je kan ook een sms sturen of bellen naar een betaallijn om jouw account op te waarderen.

Bingokaarten kopen bij Jogo Bingo

Bij Jogo Bingo kan jij al meespelen vanaf vijf eurocent per speelronde. De bingokaarten zijn verkrijgbaar in diverse prijscategorieën, de goedkoopste is 5 eurocent en de duurste is 50 eurocent. Je kan per spel één bingokaart kopen, maar ook tot maximaal tien tegelijk. Bekijk voordat je begint met spelen eerst wat het limiet is van een bingokamer en hoeveel tegenspelers er aanwezig zijn. Hoe meer spelers er meespelen, des te hoger de prijzenpot uiteindelijk zal zijn. En natuurlijk kan jij je winstkansen ook laten stijgen door het maximale aantal van tien bingokaarten te kopen.

Klantenservice

De klantenservice van Jogo Bingo is redelijk eenvoudig te bereiken. Je kan namelijk een contactformulier invullen op de website of even tussen de meest gestelde vragen kijken. Helaas is het vooralsnog niet mogelijk om te bellen of te chatten met medewerkers van Jogo Bingo. Dit kan in de toekomst nog wel eens gaan veranderen, aangezien de populariteit van Jogo Bingo aan het groeien is.